Whitepaper banner

Whitepaper

Het waarom van Whitepapers?

Met onze Whitepaper Service bieden wij geïnteresseerden gelegenheid om dieper in te gaan op thema’s, technologie en producten die raakvlakken hebben met kennisniveaus en kennisontwikkeling van mens en organisatie. De informatieve documenten, die wij met regelmaat online publiceren, belichten de achtergrond van technische functionaliteiten van bepaalde learning software, bevatten een lijst met aandachtspunten en/of beschrijven een oplossing voor een veel voorkomende probleem.

Het is ons doel om u te helpen met de besluitvorming over een specifiek probleem en daarom schrijven wij het Whitepaper altijd vanuit het probleem. Ons redactieteam van experts onderzoeken ook onderwerpen op verzoek.

U hoeft u niet te abonneren; Whitepapers zijn vrij toegankelijk. Wij stellen uw reacties en aanvullingen op onze Whitepapers zeer op prijs!

Lees meer

Welk expertteam staat garant voor relevante informatie?

Wij stimuleren iedereen met verstand van zaken een bijdrage te leveren aan een bepaald thema. Ook u kunt daaraan meedoen. Alle experts die voor een bepaald thema zijn geselecteerd zijn samen verantwoordelijk voor de inhoud van het Whitepaper.

Wij hebben sinds de start van Zivier een grote groep auteurs aan ons verbonden, die met hun expertise leerprogramma’s over vele onderwerpen hebben ontwikkeld in opdracht van onze opdrachtgevers.

Deze zelfde groep vindt het leuk om hun kennis ook via een Whitepaper met u te delen.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan kennisdeling en uiteraard tegen aantrekkelijk voorwaarden? Even een e-mail naar supprt@zivier.nl en de eerste stap is gezet.

Lees meer
Whitepaper opsomming

Volgende maand in het nieuws

De realisatie van ondernemingsdoelen wordt getoetst aan de hand van KPI’s. Management stuurt aan de hand van deze KPI’s werkprocessen, mensen en organisaties. Maar waarom blijven deze gegevens dan zo vaak alleen voorbehouden aan (top)managers? Wat kan Dash-boarding voor u en uw medewerkers betekenen? De komende maand zal dat onderwerp worden belicht!

Whitepaper maandnieuws

Downloads

Binnenkort

pdf

Download whitepaper

pdf