Kenniscentrum biedt diverse leermogelijkheden

Contact

Support is goed als oplossingen worden geboden

Binnen Zivier heeft het Support team als doel om u en uw organisatie razend enthousiast te maken en te houden over het gebruik van het kennis- en leerplatform. 

Maak uw organisatie klaar met Zivier

Veel van onze relaties hebben specifieke wensen over de inrichting en introductie van de ontwikkelomgeving en de cursussen. Onze specialisten in het Support team bieden graag de helpende hand in dit hele proces. 

Onze geïntegreerde Zivier webshop en 100% online beschikbaarheid maken, in combinatie met de gebruikersvriendelijke werkomgeving, het werken met Zivier tot een waar feest.

De eerste lijnhelpdesk is direct te bereiken per telefoon of e-mail. Op de Zivier webshop kunt u ook direct chatten met ons.  Nu tijdens kantooruren bereikbaar! Bij vragen over techniek wordt de tweede lijn ingeschakeld om u zo snel mogelijk de antwoorden te geven.

Contact met supportdesk
Supportdesk

De support desk is bereikbaar tussen maandag en vrijdag tijdens kantooruren per tel. +31 6 53155872 en per e-mail via support@zivier.nl.

Monitoren online platform
Ondersteuning

Wij ondersteunen ook bij het verkoop- en aankoopproces van online cursussen, die door opleiders en andere auteurs op het platform zijn gepubliceerd. Op de Zivier webshop zijn diverse online cursussen te vinden.

Nieuwsbrieven en webinars

Zivier ontwikkelt zich op basis van vragen van relaties en technische mogelijkheden. Dit ontwikkelproces gaat snel en wij houden u daarvan graag op de hoogte met nieuwsbrieven of webinars.

Meer over onze ondersteuning?