Rondleiding banner

Ondersteuning bij de inrichting van het leerplatform

Supportdesk

Onze supportdesk is beschikbaar tussen maandag en vrijdag tijdens kantoortijden per telefoon +31 573 289015 en per e-mail via support@zivier.nl. Onze desk is bedoeld voor cursisten en auteurs.

Wij ondersteunen ook bij het verkoopproces van online cursussen, die door opleiders en andere auteurs op het platform zijn gepubliceerd. Onze geïntegreerde webshop en 100% online beschikbaarheid maken in combinatie met de gebruikersvriendelijke werkomgeving het werken met Zivier een waar feest. Wij zijn beschikbaar om te helpen!

Cursusontwikkeling

Uw bestaande cursusmateriaal in hardcopy of digitaal zetten wij met veel plezier om in de leervorm die u wenst. Onze specialisten en opleidingskundigen weten hoe een goede online cursus is opgebouwd. Uw leerdoelen vormen een belangrijk uitgangspunt. De leervorm stemt u met eenvoudig gemak af op de doelgroep.

U kunt gebruik maken van beeldmateriaal, filmpjes, grafieken, tabellen, levendige teksten. U kunt linken plaatsen naar andere interessante inhoud. U voegt pdf-documenten toe en geeft vorm aan het ‘vraag en antwoord’ spel. Uitgebreide mogelijkheden maken uw cursus zeer levendig en maakt leren aantrekkelijk.

Aansluitingen met eventuele praktijkbijeenkomsten zijn eenvoudig te maken. Als de cursus klaar staat is het toekennen van cursisten de laatste stap. U hebt alle rechten en mogelijkheden om dit proces zelf uit te voeren.

Natuurlijk kunt u een cursus afsluiten met een examen met behulp van onze examenmodule. Afhankelijk van de zwaarte van het examen dienen daarbij voorwaarden in acht genomen te worden. Hier informeren wij u graag over.

Wij kunnen u ook ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe cursussen en uitgebreide leerprogramma’s. Wij maken u eerst een aanbieding, zodat u van te voren weet wat de kosten zijn. Uw belangstelling voor deze ondersteuning ontvangen wij graag per e-mail kennisdelen@zivier.nl of telefonisch.

Lees meer

Inrichting platform

Het platform bestaat uit meerdere applicatiemodulen die zowel separaat als volledig geïntegreerd gebruikt kunnen worden. De applicatiemodulen zijn afhankelijk van de wensen rondom het gebruik van het platform:

 • Module Leren & Oefenen
 • Module Basic
 • Module Communicatie
 • Module Bibliotheek
 • Module Examens
 • Module Dashboard (basis)
 • Module Auteurstool
 • Module Certificaten
 • Module Inlogpagina

Applicatiemodulen kunnen altijd later bijgeschakeld worden

De schaalbaarheid van het platform komt ook tot uiting in het vastleggen van het aantal slots. Een slot is een gebruikersrecht voor een medewerker. Door het ‘pay per use’ model neemt u niet meer slots af dan u nodig hebt.

Een medewerker kan gekoppeld worden aan een of meerdere leerprogramma’s, die elk kunnen bestaan uit een of meerdere leermodulen.

De schaalbaarheid van het platform komt ook tot uiting in het vastleggen van het aantal slots. Een slot is een gebruikersrecht voor een medewerker. Door het ‘pay per use’ model neemt u niet meer slots af dan u nodig hebt.

Een medewerker kan gekoppeld worden aan een of meerdere leerprogramma’s, die elk kunnen bestaan uit een of meerdere leermodulen.

Door de handige rollen en rechten structuur kunnen key-users invloed uitoefenen op het gebruik en de inhoud van het platform. Alleen de ‘admin’-licentie is verplicht alle overige ‘key-users’-licenties zijn maandelijks af te nemen en te stoppen

Externe partners (bijv. opleiders) kunnen gekoppeld worden aan het centrale platform om daarmee de resultaten van de opleidingen, die door hen zijn verzorgd, te uploaden opdat duidelijke overzichten van individuele medewerkers en/of van medewerkersgroepen voor het management beschikbaar gemaakt worden

Medewerker hebben hun eigen ‘my cockpit’ waarin alle informatie over voor hen beschikbare leerprogramma’s, feedback, resultaten en nieuwsitems te vinden zijn

Key-users kunnen afhankelijk van hun rollen en rechten gebruik maken van automatische verzending van uitnodigingen, reminders en alerts aan medewerkers en staan in direct contact met medewerkers door de feedbackmogelijkheden in het platform. Bovendien zijn er heldere data over behaalde resultaten per individuele werknemer of groepen werknemers

Lees meer
Training workshops

Platform look & feel

Welke ondersteuning bieden wij?

Platform met een eigen look & feel en add-ons

Maatwerk binnen een grootse leeromgeving

U krijgt op uw verzoek een eigen, afgeschermde leeromgeving voor gebruik door uw eigen werknemers in uw eigen look & feel. Zivier ontwerpt daarvoor samen met u uw Organisatie Kenniskaart (OKC). Uw werknemers ervaren daarna de omgeving als hun eigen organisatieomgeving met hun eigen gegevens.

In deze vertrouwde omgeving publiceert u alleen de leerprogramma's voor uw medewerkers, die allemaal hun unieke logincode krijgen. Per medewerker is er een aparte cursistenkaart, met alle te volgen cursussen en het individuele overzicht van de vorderingen. Met dit maatwerk op de grote leeromgeving krijgt u alle voordelen van individuele permanente ontwikkeling en automatische software updates. Zivier maakt de compleetheid en lage kosten en lesgelden dagelijks waar!

Onze partners en add-ons zijn:

 1. UniTracer BV

  Maatwerk software ontwikkelaar en specialist in opleiding gerelateerde software. Online marketing, SEO/SEA, apps, mobile internet, data connectivity en websites behoren ook tot hun core-business.

 2. Mofundus BV

  Biedt mens en organisatie ondersteuning in ontwikkeling van vaardigheden en kennis. Hun adviezen over duurzaam gebruik van kennis staan garant voor bedrijfsresultaatgerichte kennisontwikkeling. Mofundus beheerst het gebruik van assessments en kent de doelgerichte leervormen als geen ander. Hun interim activiteiten, blended learning met praktijktrainingen en/of personal coaching zijn sinds 1985 op Europees niveau uitgevoerd.

 3. Skype

  Met Skype kunt u bellen en video-bellen over internet. Het is een uitstekende add-on om de interactie tussen werknemers die op afstand met elkaar werken te versterken - Skype

 4. YouTube

  Biedt de kans om video’s aan uw cursusmateriaal toe te voegen. De bewegende beelden van een video maken de cursus levendig en worden getoond als onderdeel van uw cursus - YouTube

 5. Vimeo

  Om uw video’s niet publiekelijk te maken kunt u gebruik maken van onze mogelijkheid om via Vimeo te publiceren. Met onze domeinregistratie worden uw video’s helemaal niet getoond op het Vimeo platform - Vimeo

 6. ISSUU

  Deze gratis online service toont uw pdf-documenten in kleine e-boekjes. Deze e-boekjes kunnen getoond worden in het Zivier platform - ISSUU

 7. Slideshare

  maakt het delen van presentaties en documenten gemakkelijk. Met Zivier is het mogelijk om deze inhoud aan uw cursusmateriaal toe te voegen. - Slideshare