Over ons

Onze missie

Zivier biedt iedere persoon en elke organisatie de gelegenheid om op elk moment in elke taal elk onderwerp met aantoonbaar resultaat te (laten) leren, waarbij kosten niet als een belemmering ervaren mogen worden.

Sinds 1985 heeft onze visie zich ontwikkeld tot wat het nu is. Het zal ook nog enige tijd duren voordat de missie helemaal is vervuld. Niemand zal echter vragen ‘Hoelang heeft Zivier daarover gedaan?’; wel wordt er gevraagd ‘Wie hebben daaraan bijgedragen?’ Ook u kunt dan genoemd worden; even aanmelden bij kennisdelen@zivier.nl

Het fundament

Permanente educatie

De ontwikkeling van mens en organisatie is een permanente beweging. De ene keer met meer effect dan de andere keer, maar altijd in beweging. Het faciliteren van dit leerproces is niet alleen meer voorbehouden aan leidinggevenden; iedereen draagt hierbij een eigen verantwoordelijkheid.

Collegiaal leren, online leren, klassikaal leren, serious gaming, meester-gezel leren en veel andere leervormen worden samengebundeld in de term blended learning. Mensen leren het beste volgens hun eigen voorkeursleerstijl.

In effectief leren staat de vraag centraal

Bij vraaggestuurd en doelgericht leren staat de vraag centraal en de antwoorden voorzien in informatie en uitleg. Het persoonlijke ontwikkelingsplatform faciliteert deze vormen van leren. Wij gaan er van uit dat de vraag de basis vormt van elk leerproces. Hoe ziet een goede boekhouding eruit? Wat betekent een bepaalde medische term?

Om een professioneel antwoord te bieden aan de voorkeur van de lerende kent ons platform vele vraagsoorten en verschillende vormen van antwoorden. ER wordt gebruik gemaakt van tekst, beeldmateriaal, video, geluid, grafieken en gamification. Het interactieve leren krijgt extra impulsen door virtual class, video-bellen, chatfuncties en kennisfora.

Ook zien wij de groeiende interesse van individuen om als auteur bij te dragen aan een cursusinhoud vanwege het heldere verdienmodel en het referentieprofiel.

Permanente beschikbaarheid

Elk behaald kenniscertificaat heeft een bepaalde geldigheidsduur. De cursisten op ons platform hebben behoefte aan het herhalen van de online cursus. Hierom hebben alle cursisten een jaar lang de beschikking over al het cursusmateriaal wat voor hen is gepubliceerd.

Lerende organisaties

Voor organisaties betekent leren vooral het faciliteren van zelfstudie en deze visie zit in het DNA van de succesvolle organisatie. Dit is meer dan een technisch verhaal; het is ook een cultureel verschijnsel, waarin elementen als voorbeeldgedrag, collaboratief leren, gezamenlijke visie en stimulerende uitvoering essentieel zijn. Het enthousiaste Zivier expertteam heeft een grote kennis om zowel op technische als op culturele aspecten een ondersteunende rol te vervullen. Regionale, nationale en multi-nationale organisatie laten zich graag door ons voorlichten over ontwikkelingen rondom kennismanagement en leerprocessen.

Het Zivier Team

Ons Zivier Expertteam kent betrokken mensen met elk hun eigen verantwoordelijkheid. Jong en oud; allen vitaal en dynamisch. Auteurs binnen hun eigen kennisgebied zorgen voor de juiste vragen en antwoorden; opleidingskundigen dragen bij aan de kwalitatieve opbouw van de leerprogramma's en de online marketeers, designers, reclamemensen zorgen voor een mooie presentatie naar de rest van de wereld. Ook cursisten sturen dagelijks hun aanvullingen en verdere verbeteringsvoorstellen.

Partners (opleiders, bedrijven en instellingen) die gebruik maken van ons online leerplatform benoemen de kwalitatieve toepassingen, lage kosten en het hoge leerrendement.

Onze contactpersonen zijn:

Henriëtte Roodenburg – CCO (Chief Content Officer)

Harry Vorenkamp - Directeur/marketing

Ook Bob, Frank, Jacqueline, Marja en alle honderden freelance auteurs, opleidingskundigen en kennisexperts bouwen vol enthousiasme aan de realisatie van onze missie.

Samenwerking zijn er met Kamer van Koophandel, Agentschap, brancheverenigingen en opleidingsinstituten.

In de pers

Zorg voor innoveren oktober 2013

Kijk op Oost Nederland 6 maal per jaar (vanaf 2009)

PenOactueel November 2012

Werken met ons

Partners

Partnering verhoogt succes

Wij gaan graag een samenwerking aan met actieve partners. De inhoud van deze samenwerking kan verschillen, doch er zal een bijdrage gegeven moeten worden aan onze missie.

 1. UniTracer BV

  Laat internet voor u werken!

 2. Mofundus BV

  The challenge of being better

Vacatures

Verkoopmedewerker Binnendienst

Op ons kantoor te Lochem hebben wij binnenkort plaats voor een verkoopmedewerker binnendienst m/v. Heb je ervaring in het telefonisch en digitaal benaderen van de juiste doelgroep? Ben je een echte 'hunter' en een resultaatgerichte commercieel ingestelde persoon? Kun je overweg met moderne CMS pakketten? Werk je nauwkeurig? Kom dan eens informeren naar deze startersbaan met perspectief. Stuur eerst je CV aan Zivier, Postbus 144, 7240 AC Lochem!

Stagiaire MBO Communicatie / Managementassistente

Wij hebben een schitterende werkplek in ons kantoor ter beschikking voor een stagiaire die de stagetijd op een leerzame en nuttige manier wil invullen. Je krijgt bij ons de kans om zowel met de veelzijdigheid van communicatie en managementassistentie kennis te maken als te werken aan het stageverslag. Wij zijn natuurlijk een erkend leerbedrijf en daarbij een succesvol, groeiende onderneming met innovatieve producten en diensten.

Vanaf januari 2014 staat de deur voor jou open. Kom eens langs in Lochem, Prins Bernhardweg 27 en laten we de mogelijkheden bespreken. Tel. 0573 289015; even vragen naar Henriëtte Roodenburg.

Ambassadeur

De ambassadeur van Zivier brengt het unieke kennis- en leerplatform onder de aandacht van organisaties en hun bestuurders. Met het enthousiasme van een echte referent werkt de ambassadeur met het hele Zivier team aan introducties, presentaties en implementaties van Zivier en elementen van kennismanagement. Duidelijke afspraken in een mooie samenwerkingsovereenkomst maken het compleet. U bepaalt zelf uw route. Meer informatie wordt u graag verstrekt door onze CEO. Even bellen naar 0573 289015

Auteur

Hebt u kennis van een kennisgebied, bent u een expert en wilt u graag meehelpen aan de realisatie van leerprogramma's voor dat kennisgebied, dan stellen wij u daartoe graag in de gelegenheid. U bepaalt uw eigen werkinspanning en daarmee voor een belangrijk deel uw inkomsten. Elke door u samengestelde vraag met bijbehorende achtergrondinformatie, die opgenomen wordt in een leerprogramma, zal bijdragen aan uw auteursvergoeding

Iedereen kan auteur worden en auteurs zijn van harte welkom. In nagenoeg alle kennisgebieden is nog plaats, zoals:

 • Alle sporten en alle hobby's
 • Gezondheidzorg, Verzekeringsbranche, Logistiek & Transport, Maritiem, Bouw, Onderwijs, IT-branche, Foodsector
 • De meest uiteenlopende beroepen en bijbehorende specifieke kennis
 • Kunst & Cultuur, Geschiedenis, Milieu, Veiligheid
 • HRM, Management, Verkoop, Projectmanagement
 • Regionale kennis
 • Politiek

Zodra uw vragen tot een goed leerprogramma zijn samengesteld worden deze op het Zivier leerplatform gepubliceerd en kan bovendien dit leerprogramma vertaald worden. Ook als uw kennisgebied er niet bij staat, kunt u informatie opvragen bij +31 (0)573 289015 of via Contact.