Alles-in-één met de digitale leeromgeving van Zivier

Contact

Opleidingen | Het kenniscentrum biedt diverse opleidingsvormen

Het kenniscentrum biedt klassieke trainingen, blended learning, persoonlijke begeleiding, online cursussen en webinars

Online cursussen

De kwalitatieve online cursussen worden samengesteld door onderwijskundigen en experts in hun kennisgebied. Ook bieden onze relaties de door hen gemaakte online cursussen aan via de Zivier webshop.

U koopt de online cursussen per werknemer of direct voor uw organisatie. Op moment dat u de cursus aankoopt voor uw organisatie dan kunt u de cursus aanvullen met inhoud en direct koppelen aan al uw medewerkers.

Opleiding Klachtenbehandeling

Een klacht is een unieke kans om te laten zien hoe goed u bent. De kunst van het luisteren van het lijden en uiteraard die van de oplossingsgerichtheid bepalen of u op de juiste wijze inhoud geeft. Klik hier voor de online cursus Klachtenbehandeling.

Opleiding Heftruck

U werkt onder bepaalde arbeids-omstandigheden en daarbij staan veiligheid, gezondheid en welzijn bij het werk centraal. Deze online Heftruck- en reachtruck cursus biedt alle theorie behorend bij het certificaat.

Online coaching/ MicroLearning

De online coaching bestaat uit een online leerprogramma en meerdere virtuele bijeenkomsten, die direct een antwoord geven op de actuele behoefte van de werknemer. Alleen dat leren wat strikt noodzakelijk is.

Opleider flashtraining

Webinar

De interesse voor individuele webinars groeit gestaag. De besparing in tijd en het directe contact levert dan ook veel voordelen op en reizen blijft achterwege.

Individuele online webinar

Zeer ervaren opleiders plaatsen hun trainingen op onze webshop al of niet voorzien van een online deel. De individuele- of groepsinschrijvingen zijn snel geregeld. 

Klassieke training via webshop Zivier

Meer over onze ondersteuning?