Over ons

Onze missie

Zivier biedt iedere persoon en elke organisatie de gelegenheid om op elk moment in elke taal elk onderwerp met aantoonbaar resultaat te (laten) leren, waarbij kosten niet als een belemmering ervaren mogen worden.

Sinds 1985 heeft onze visie zich ontwikkeld tot wat het nu is. Het zal ook nog enige tijd duren voordat de missie helemaal is vervuld. Niemand zal echter vragen ‘Hoelang heeft Zivier daarover gedaan?’ wel wordt er gevraagd ‘Wie hebben daaraan bijgedragen?’ Ook u kunt dan genoemd worden; even aanmelden bij support@zivier.nl

Wij werken graag samen met opleiders en cursus-eigenaren

Eén medewerker ontwikkelplatform

Mensen willen zich ontwikkelen en hebben daarvoor enerzijds een makkelijk platform nodig  en anderzijds de juiste cursusinhoud. Deze combinatie maakt het platform zeer gewild bij bedrijven en individuele personen.

Uw cursus kan direct opgenomen worden in het platform of in de webshop. U blijft uiteraard eigenaar van de inhoud. Door plaatsing in het platform en/of de webshop vergroot u uw afzetmogelijkheden. Bedrijven kopen graag op één medewerker ontwikkelplatform hun cursussen in en u hebt er een klant bij. Elke vorm van leren is mogelijk. Online leren, blended learning, uitsluitend klassikaal of via een personal webinar - ons platform kan elke vorm aan.

Het Zivier Team

Ons Zivier team bestaat uit een grote groep enthousaiste mensen met ieder hun eigen expertise en verantwoordelijkheid. Jong en oud; allen vitaal en dynamisch. Auteurs binnen hun eigen kennisgebied zorgen voor de juiste vragen en antwoorden; opleidingskundigen dragen bij aan de kwalitatieve opbouw van de leerprogramma's en de online marketeers, designers, developers, reclamemensen zorgen voor een mooie presentatie naar de rest van de wereld. Ook cursisten sturen dagelijks hun aanvullingen en verdere verbeteringsvoorstellen. 

Laten we vooral onze partners (opleiders, bedrijven en instellingen) die gebruik maken van ons medewerker ontwikkelplatform niet vergeten. Zij dragen elke bij aan aanvullende wensen en functionaliteiten voor het succesvolle platform. Onze contactpersonen zijn:

Henriëtte Roodenburg – Chief Operations en Harry Vorenkamp - General management & Marketing

Ook Bob, Frank, Jacqueline, Niels, Baris, Anoek, Marja, Taco en alle freelance auteurs, opleidingskundigen en kennisexperts bouwen vol enthousiasme aan de realisatie van onze missie. Samenwerking zijn er met Kamer van Koophandel, Agentschap, brancheverenigingen en opleidingsinstituten.

Vacatures

1.  Verkoop medewerker binnendienst
2.  Sales Consultant
3.  HTML/CSS Frontend Developer
4.  Backend developer - Zend 3
5.  Junior Online Marketeer
6.  Stagiaire MBO Communicatie / Managementassistente
7.  Stagiaire Video Editor
8.  Stagiaire Webdesign
9.  Stagiaire Social Media Content
10.Stagiaire International marketing
11.Stagiaire Marktonderzoek

Op ons kantoor te Lochem zijn de werkplekken snel georganiseerd. Denk je in aanmerking te komen stuur dan eerst je CV aan Zivier, Postbus 144, 7240 AC Lochem of per e-mail aan support@zivier.nl met vermelding van de vacature.

Ambassadeur

De ambassadeur van Zivier brengt het unieke kennis- en leerplatform onder de aandacht van organisaties en hun bestuurders. Met het enthousiasme van een echte referent werkt de ambassadeur met het hele Zivier team aan introducties, presentaties en implementaties van Zivier en elementen van kennismanagement. Duidelijke afspraken in een mooie samenwerkingsovereenkomst maken het compleet. U bepaalt zelf uw route. Meer informatie wordt u graag verstrekt door onze CEO. Even bellen naar 0573 289015

Auteur

Hebt u kennis van een kennisgebied, bent u een expert en wilt u graag meehelpen aan de realisatie van leerprogramma's voor dat kennisgebied, dan stellen wij u daartoe graag in de gelegenheid. U bepaalt uw eigen werkinspanning en daarmee voor een belangrijk deel uw inkomsten. Elke door u samengestelde vraag met bijbehorende achtergrondinformatie, die opgenomen wordt in een leerprogramma, zal bijdragen aan uw auteursvergoeding

Iedereen kan auteur worden en auteurs zijn van harte welkom. In nagenoeg alle kennisgebieden is nog plaats, zoals:

  • Alle sporten en alle hobby's
  • Gezondheidzorg, Verzekeringsbranche, Logistiek & Transport, Maritiem, Bouw, Onderwijs, IT-branche, Foodsector
  • De meest uiteenlopende beroepen en bijbehorende specifieke kennis
  • Kunst & Cultuur, Geschiedenis, Milieu, Veiligheid
  • HRM, Management, Verkoop, Projectmanagement, Kwaliteitsmanagement
  • Regionale kennis
  • Politiek

Zodra uw vragen tot een goed leerprogramma zijn samengesteld worden deze op het Zivier leerplatform gepubliceerd en kan bovendien dit leerprogramma vertaald worden. Ook als uw kennisgebied er niet bij staat, kunt u informatie opvragen bij +31 (0)573 289015 of via Contact.