E-learning banner

Wat biedt het ontwikkelingsplatform Zivier voor opleiders?

Waarom een kennis- en ontwikkelingsplatform?

U stelt uw deelnemers in staat om in een afgeschermde online omgeving uw cursus te volgen en u stelt u zelf in staat om op uiterst eenvoudige wijze uw cursus te publiceren. Daarbij beschikt u over alle relevante informatie

U hebt met het ontwikkelingsplatform de beschikking over een LCMS, een bibliotheek, een LMS, een auteurstool en community eigenschappen. Een API stelt u in staat koppelingen te maken met werknemers van uw zakelijke klanten.

U hebt uw eigen look & feel ontwikkelomgeving zonder duur technisch onderhoud. U kunt natuurlijk direct up-dates in uw cursusmateriaal uitvoeren en direct vanuit het platform communiceren met uw deelnemers. Ook deelnemers communiceren gemakkelijker met u.

De extra modulen als Examen, Analyse, Forum en Bibliotheek maken het werken met uw eigen leeromgeving nog aantrekkelijker. Het platform is ontworpen voor een hoge gebruikersvriendelijkheid, 24/7 beschikbaarheid, alle taalmogelijkheden en verschillende leerstijlen. Kortom:

Maak van uw kennisoverdracht een feest!

Lees meer

Cursusontwikkeling met onze auteurstool

Uw cursusmateriaal ontwikkelt u natuurlijk zelf. Wij kunnen daar ook bij helpen. Onze specialisten en opleidingskundigen weten hoe een goede online cursus is opgebouwd. Uw leerdoelen vormen daarbij het uitgangspunt. De leervorm kunt u naar eigen inzicht variëren.

U maakt uiteraard gebruik van beeldmateriaal, filmpjes, grafieken, tabellen en levendige teksten. U kunt linken plaatsen naar andere interessante inhoud. U voegt pdf-documenten toe en geeft vorm aan het ‘vraag en antwoord’ spel. Uitgebreide interactieve mogelijkheden maken uw cursus zeer levendig en maakt leren aantrekkelijk.

Aansluitingen met eventuele praktijkbijeenkomsten zijn eenvoudig te maken. Als de cursus klaar staat is het toekennen van cursisten de laatste stap. U hebt alle rechten en mogelijkheden om dit proces zelf uit te voeren.

Natuurlijk kunt u een cursus afsluiten met een examen met behulp van onze examenmodule. Afhankelijk van de zwaarte van het examen dienen daarbij voorwaarden in acht genomen te worden. Hier informeren wij u graag over.

Wij kunnen u ook ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe cursussen en uitgebreide leerprogramma’s. Wij maken u eerst een aanbieding, zodat u van te voren weet wat de kosten zijn. Uw belangstelling voor deze ondersteuning ontvangen wij graag per e-mail kennisdelen@zivier.nl of telefonisch.

Lees meer

Uw voordelen

Eenvoudig en tegen lage kosten

Uw deelnemers openen 24/7 vanaf hun PC, tablet en/of smartphone elk leerprogramma zonder speciale software. Zivier hanteert een doorlopende en per maand opzegbare maandlicentie tegen unieke prijsstellingen. Dus geen contracten waar u niet van af kunt, geen onnodige kosten.

Het Zivier concept is gebaseerd op hoge volumen en lage kosten. De webbased applicatie is ontworpen om elke organisatie een eigen platform te kunnen bieden terwijl het onderhoud en verdere ontwikkeling van het gehele platform geen extra last geeft aan gebruikers. De gebruikte technologie biedt een hoog gebruikersgemak. Ontwikkeling vindt dan ook plaats in collaboratie met klanten en speciale gebruikersgroepen. Ook u kunt daarbij zijn.

De lage gebruikerskosten en de maandlicenties zijn noodzakelijk om het leren voor iedereen bereikbaar te maken zonder dat de kosten als een drempel ervaren mogen worden én om marge te maken voor opleiders. Dus geen langjarige contracten en onvoorziene kosten, noch betaalt u voor niet door u gebruikte extra modulen.

Platform met een eigen look & feel en add-ons

U krijgt op uw verzoek een eigen, afgeschermde leeromgeving voor gebruik door uw eigen deelnemers in uw eigen look & feel. Zivier ontwerpt daarvoor samen met u uw digitale omgeving. Uw deelnemers ervaren daarna de omgeving als uw eigen opleidingsomgeving met hun eigen gegevens.

In deze vertrouwde omgeving publiceert u alleen de leerprogramma's voor uw deelnemers, die allemaal hun unieke logincode krijgen. Per deelnemer is er een aparte cursistenkaart, met alle te volgen cursussen en het individuele overzicht van de vorderingen. Met dit maatwerk op de grote leeromgeving krijgt u alle voordelen van individuele permanente ontwikkeling en automatische software updates. Zivier maakt de compleetheid en lage kosten en lesgelden dagelijks waar!

Aantoonbare kennis

Doelgericht leren; leren wat je nodig hebt op het juiste moment met direct inzichtelijke resultaten. Certificering, examens en hobby-leren is allemaal mogelijk. Leren is behalve een ‘must’ ook leuk.

De ontwikkeling van het moderne leerproces is nog steeds in volle gang. De hoge interactie die nu gewenst is en het leren juist zo hoog renderend maakt is vandaag de dag ook technisch mogelijk. Dit bepaalt mede de keuze van een online leeromgeving. Doch er zijn meer factoren die aan zo’n keuze bijdragen. Zo ontwikkelen de wetgeving en het ‘goed gebruik’ zich steeds meer in de richting van aantoonbare kennis. Is iemand wel bevoegd om bepaalde handelingen te verrichten? Heeft iemand wel de kennis om het werk veilig en kwalitatief uit te kunnen voeren?

Lees meer

Ontdek de voordelen

Ontdek de voordelen voor opleiders

 • Theorie als basis van uw praktijkbijeenkomst
 • Leren met aantoonbare kennis en hoog rendement
 • Kennis is altijd 24/7 bereikbaar
 • Zeer toegankelijk zonder speciale software
 • Cursust bepaalt wanneer, waar en hoe hij leert
 • Cursusmateriaal is up-to-date met interactie mogelijkheden
 • Cursisten halen meer uit uw praktijkdagen
 • Meer en langer contactmomenten met cursisten
 • Leerplatform als marketinginstrument
 • Gebruik van dashboarding voor handige inzichten

Onze supportdesk

 • Beschikbaar tussen maandag en vrijdag tijdens kantoortijden per telefoon +31 573 289015
 • Per e-mail via support@zivier.nl
 • Ondersteuning van uw verkoopproces (vraag naar onze Nieuwsbrieven en Marketing)
 • Ondersteuning bij ontwikkeling van uw opleidingsaanbod
 • Een geïntegreerde webshop

En we doen nog veel meer:

 • Aantrekkelijk; De opmaak van de cursus is uitnodigend en maakt nieuwsgierig.
 • Groter effect; De verschillende vormen van informatieaanbod bieden het hoogste rendement voor cursisten.
 • Stijlaanbod; Iedereen kan leren op het eigen niveau in de eigen leerstijl.
 • Relatie versterkend; Het contact met cursisten/medewerkers wordt intensiever door attentiemail, forumdiscussies en feedback voorzieningen.
 • Schaalbaar; Toelaten van meer gebruikers is altijd mogelijk op het moment dat u dat wenst.
 • Voor het promoten van uw opleiding kunt u demo’s aanmaken. Deze kunt u bovendien plaatsen in de Zivier webshop om onder de aandacht gebracht te worden van het grote publiek.
 • En nog veel meer...

Plaats uw opleiding in de webshop Zivier!