Organiseer uw leerbeleid

Wat betekent leerbeleid voor uw organisatie?

Met een goed opgebouwd leerbeleid biedt u uw medewerkers de kans op persoonlijke ontwikkeling én u bouwt aan vakvaardigheden binnen uw organisatie met het oog op de toekomst. Juist als u uw opleidingsbudget optimaal wilt benutten is een goed opleidingsplan onmisbaar. Met de juiste opleidingen is uw organisatie klaar voor de toekomst!

Een leerbeleid samenstellen, monitoren en borgen is een uitdaging voor veel organisaties. Dit vraagt tijd en inzet, die vaak niet voorhanden is binnen de eigen organisatie. Onze consultants zetten uw organisatie graag op een voorsprong door een tijdelijke en doelgerichte ondersteuning.

Met ‘ondersteuning op afroep’ werken wij samen met u aan passende opleidingen op de meest voordelige wijze. Terwijl u opleidingskosten bespaart worden uw medewerkers steeds enthousiaster om zichzelf verder te ontwikkelen. Leren wordt weer leuk!

Hoe kiest u de juiste opleidingen?
Het enorme aanbod van opleidingen en de vele leerstijlen maken de keuze van de juiste opleiding voor uw medewerker tot een lastig proces. Onze consultants kennen de opleidingsmarkt als geen ander en zorgen voor de juiste selectie. U bepaalt de criteria en maakt uiteindelijk zelf de keuze.

De belangrijkste voordelen

De belangrijkste voordelen bij de inzet van onze consultants zijn:
- Tijdsbesparing en meer rendement met opleiden.
- Professionaliteit en verbetering van kennisniveau bij medewerkers op aantoonbare wijze.
- Consultants zijn per uur inzetbaar.

U volgt de resultaten van het leerbeleid op een duidelijk dashboard met ‘near realtime’ inzichten die tot nog grotere successen zullen leiden.

Meer weten? Neem contact op.

Wilt u meer weten hoe u maximaal kunt profiteren van onze service? Nieuwsgierig naar resultaten en kosten? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.


Vragen over het eenvoudig monitoren van de kennisniveaus in uw organisatie?

Zivier biedt u een online overzichtelijk systeem om de actuele kennis versus de wenselijke kennis binnen uw organisatie te monitoren.

Meer informatie over Dashboarding