Gratis online cursus Klachtenbehandeling voor u en uw medewerkers – ontvang de inlogcodes

Wat kunt u verwachten van uw gratis online cursus Klachtenbehandeling?

De kunst van het luisteren, de kunst van het lijden en uiteraard die van de oplossingsgerichtheid bepalen of u op de juiste wijze inhoud geeft aan klachtenbehandeling. U maakt kennis met de bekendste valkuilen en de vier structuurstappen om een klacht zorgvuldig op te lossen. Daarnaast krijgt u vele aanbevelingen om uw klachtbehandeling zowel per telefoon als face-to-face nog succesvoller te maken.

De online cursus is 24/7 te benaderen en iedere leermodule kunt u afronden met een deelcertificaat. De cursus kunt u net zo vaak maken wanneer u maar wilt.

Resultaat van de online cursus

- U herkent verschillende gedragingen van klanten en weet hiermee om te gaan.
- U weet uw eigen spanning te managen en geeft klanten weer vertrouwen.
- U concretiseert de klacht en brengt deze op de juiste wijze terug in de organisatie.
- U stelt de juiste vragen, luistert begrijpend, maakt de goede aantekeningen en hanteert een communicatieproces gericht op oplossingen.

Extra mogelijkheden

Laat u informeren over de geweldige mogelijkheden om de online cursus Klachtenbehandeling aan te bieden voor de medewerkers van uw organisatie.

Wilt u de online cursus inzetten voor uw medewerkers?

  • Uiteraard kunt u de online cursus voor alle medewerkers binnen uw organisatie beschikbaar stellen, maar er kan nog meer: 
  • U kunt de online cursus aanvullen met uw eigen cases. 
  • U kunt de online cursus aanvullen met praktijk momenten. 
  • In samenwerking met het trainingsbureau Mofundus kunt u praktijkdagen organiseren op uw eigen locatie of op een externe locatie. U wilt de online cursus op een eigen look & feel omgeving aanbieden en ‘near- realtime’ de behaalde resultaten van uw medewerkers volgen? Dan behoort dat zeker ook tot de mogelijkheden.

Ja, ik wil een gratis online cursus Klachtenbehandeling

Stuur mij de inlogcodes toe:

Informatie over blended learning cursus Klachtenbehandeling

In samenwerking met het trainingsbureau Mofundus kunt u uw gratis online cursus Klachtenbehandeling aanvullen met een praktijkdag.

De training wordt gegeven als open training, maar ook maatwerk voor uw medewerkers op uw eigen locatie. Trainingstijden: 09.30 - 16.30 uur.

De training wordt regelmatig ook in uw regio georganiseerd.

Meer informatie:
E-mail: support@zivier.nl of henriette.roodenburg@zivier.nl
Tel: 0573 289015