Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Succes met module Zivier ‘Leren & Oefenen’

27 januari @ 10:00 - 10:45

E-learning voor iedereen toegankelijk

Diret voor dit gratis webinar inschrijven kan hier

Je betaalt alleen wat je gebruikt.

Zivier richt voor organisaties een eigen online kennis- en leeromgeving in. Uiteraard in hun eigen herkenbare identiteit. De licentie hiervoor berust op het principe dat je alleen dat betaalt wat je afneemt. Om dit mogelijk te maken is de gehele applicatie opgedeeld in modulen. Daarom zijn er naast de modulen Examens, Leren & oefenen en Basis (tijdelijk personeel) ook modulen als Dashboard, Bibliotheek en Communicatie.

Zivier is een SaaS-product en tenminste maandelijks vinden grotere of kleinere aanpassingen aan de software plaats. Veel van deze aanpassingen komen voort uit de gebruikers van de software. Ons team van ontwikkelaars bekijkt telkens in hoeverre deze wensen ingepast kan worden in de bestaande software zonder dat het gebruik er van ingewikkeld wordt. De gebruikersvriendelijkheid en de wensen van de gebruikers gaan daarom hand in hand. Ook de veiligheidseisen aan de software zijn hoog, waardoor gebruikers en hun data goed beschermd zijn.

De module Leren & Oefenen

Eén van de modulen is ‘Leren & oefenen‘. Deze module is voor opleiders en ondernemingen belangrijk bij de inrichting van hun leerprocessen. Daarom bespreken wij graag het succesvolle gebruik van deze module.

  • Hoe kunnen de verschillende leerstijlen goed ingezet worden?
  • Wat maakt een leerprogramma aantrekkelijk voor werknemers /cursisten?
  • Hoe kunnen leerprogramma’s aan werknemers/cursisten gekoppeld worden?

Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe updates en ontwikkelingen dan vragen wij u om zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Uw aanmelding voor dit webinar stellen wij zeer op prijs.

Dit webinar is toegankelijk voor licentiehouders van de Zivier software ‘Online Kennis – en Leerplatform’ en wordt gegeven in het Nederlands.

Gegevens

Datum:
27 januari
Tijd:
10:00 - 10:45
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Online
Nederland
Site:
www.zivier.com

Organisatoren

Harry Vorenkamp
Henriette Roodenburg