Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SLIM subsidie ondersteunt online leeromgevingen

22 februari @ 08:00 - 5 maart @ 17:00

Monitoren van de kennisontwikkeling

SLIM subsidie ondersteunt online leeromgevingen

De SLIM-subsidie heeft als doel u als ondernemer te ondersteunen bij de investeringen in online leeromgevingen, leerprogramma’s en groei van uw personeel. Zivier ondersteunt veelvuldig bij de ontwikkeling van opleidingsprogramma’s. Dit kan ook binnen de eenmalige subsidieaanvraag meegenomen worden. Op die manier profiteert u nog meer van deze stimuleringsregeling van de overheid.

Ontwikkeling leerprogramma’s

Het daadwerkelijke inrichten van uw eigen online bedrijfsschool is een kwestie van enkele dagen. U maakt snel van de faciliteit gebruik en optimaliseert direct kennisontwikkeling. Als uw gemachtigd intermediair vragen wij bovendien voor u de SLIM-subsidie aan tot maximaal €25.000,-. Het kennis-en leerplatform, eventuele leerprogramma’s en de begeleiding vallen onder de criteria voor deze subsidieaanvraag.

Wat is uw investering?

Een uitgebreid professioneel platform van Zivier kost eenmalig ongeveer €2800,-. Door de subsidie tijdig aan te vragen kunt u van deze investering 60% tot 80% van de overheid als subsidie terugkrijgen. Uw daadwerkelijke eenmalige investering is daarmee gereduceerd tot het geringe bedrag €560,- (voor MKB). Het abonnement voor gebruik heeft een flexibele structuur. U betaalt alleen wat u gebruikt!

Binnen welke termijn en beschikbare budgetten?

De werkzaamheden moet binnen drie maanden na toekenning van de subsidie starten. De aanvragen kunnen ingediend worden op 2 maart 2021 en de sluitingsdatum voor de subsidieaanvraag is 31 maart 2021. Het beschikbaar budget is €15 miljoen. Het budget voor het najaar, indienen van 1 t/m 30 september 2021, bedraagt €14,5 miljoen.

Kennisontwikkeling voorkomt stilstand van uw bedrijf

Deze subsidie blijkt uitstekend te werken voor het MKB.  en maakt het bijzonder aantrekkelijk om ook voor een beperkt aantal medewerkers een digitale leeromgeving in te richten. Zivier verzorgt de inrichting voor u. Zodra deze omgeving is ingericht kan iedere medewerker direct aan de slag om nieuwe kennis op te doen op het moment dat het uitkomt. Meer parate kennis zorgt voor een hogere kwaliteit van het afgeleverde werk en minder faalkosten. Ook zal de veiligheid in het bedrijf toenemen en mogelijk het ziekteverzuim doen dalen.

Veel werkzaamheden zijn al en zullen nog verder veranderen onder druk van nieuwe innovaties en producten. Of je in de bouw, in de zorg of op een accountantskantoor werkt, iedereen heeft te maken met vernieuwde werkzaamheden. Om als werknemer aantrekkelijk te blijven op de arbeidsmarkt is een “leven lang leren” meer dan wenselijk. Maar ook het bedrijfsleven is gebaat bij het aantrekkelijk maken van zo’n leerproces voor medewerkers. De wetgeving wijst daarbij ook nog eens op de verplichting van de werkgever om een omgeving te creëren waarin ontwikkeling mogelijk is.

Een eigen online leeromgeving is hierbij een fantastisch middel. De ontwikkeling van kennis is aantoonbaar en kennis blijft behouden in het bedrijf! Laten we hierover met elkaar in gesprek komen.

Gegevens

Begin:
22 februari @ 08:00
Einde:
5 maart @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Online
Nederland
Site:
www.zivier.com

Organisatoren

Harry Vorenkamp
Guusje.griede@zivier.nl