bibliotheek-module-header-zivier-platform-kennis-leren-oefenen

Contact

Bibliotheek module | Voor alle documenten

De bibliotheek module biedt de mogelijkheid om alle verplichte en/ of interessante documenten, artikelen, handboeken, whitepapers of protocollen te publiceren voor uw medewerkers.

Documenten downloaden, printen en lezen en verplicht stellen

De bibliotheek omgeving kan als een aparte identiteit worden aangekocht, maar de bibliotheek omgeving kan ook als een module worden toegevoegd aan de modulen Leer & Oefenen, Examen en Basis

U kunt op een verbluffend eenvoudige wijze uw eigen ‘look & feel’ studieomgeving op dit platform (laten) instellen en vervolgens uw medewerkers in staat stellen dat te leren waaraan behoefte is.

De bibliotheek module biedt organisaties de mogelijkheid om alle informatie zoals boeken, artikelen, whitepapers, handboeken, protocollen of andere publicatievormen toegankelijk te maken voor cursisten/medewerkers.

MicroLearning databank

Documenten met 1 druk op de knop beschikbaar

U kunt documenten met 1 druk op de knop publiceren voor alle medewerkers, maar ook specifiek voor een bepaalde doelgroep. U hebt de mogelijkheid om een document verplicht te stellen en door uw medewerkers als gelezen te laten afvinken.

De handelingen en resultaten zijn vervolgens in de statistieken overzichten op medewerkersniveau te monitoren. Documenten zijn ook op datum te zetten, zodat uw medewerkers de inhoud voor een bepaalde tijd moeten hebben gelezen.

Iedereen een eigen pagina

  • Snelle en eenvoudige kennisoverdracht door middel van documenten
  • De verschillende toepassingsmogelijkheden zoals lezen, downloaden en printen. Documenten zijn op deadline klaar te zetten en documenten kunnen als verplicht worden gekoppeld aan medewerkers.
  • U hebt uw eigen Content Management System om documenten toe te voegen.
  • Documenten zijn te koppelen aan individuele gebruikers, aan groepen gebruikers, aan zelf aan te wijzen gebruikers, aan leermodulen en kennisgebieden.
  • Documenten zijn op eenvoudige wijze toe te voegen aan bijvoorbeeld gebruikers en aan cursussen.
  • Door middel van vooraf ingevoerde tags zijn de documenten gemakkelijk weer terug te vinden in de bibliotheek.
  • Pdf documenten zijn eenvoudig weer te overschrijven. Zeer gemakkelijke aanpassingen van bestaande documenten onder invloed van bijvoorbeeld veranderende regelgeving.
Productoverzicht bibliotheek Zivier

Meer over onze ondersteuning?