Samenstellen van examens met de Examenmodule

Contact

Basismodule | Een eenvoudige introductie

Tijdelijke krachten krijgen de eerste introductie online en zijn daarmee sneller inzetbaar. U ziet direct de resultaten van de online inspanningen van uw tijdelijke krachten.

Tijdelijke kracht in uw organisatie

Ook tijdelijke krachten moeten in die korte periode waarin zij ingezet worden voldoen aan uw organisatie eisen. Eisen kunnen zijn:

– Alles rondom veiligheid en hygiëne
– Werkprocessen
– Basis kennis van hun taken
– Waarden en normen binnen de organisatie

De module Basis is hiervoor ingericht. Er kan op een snelle en eenvoudige wijze introductie cursussen worden gemaakt. De cursussen kunnen worden voorzien van afbeeldingen, vragen, documenten, of video’s. 

Naast online cursussen kunt u ook toetsen aanbieden. Een cursus en/ of toets kan worden voorzien van een certificaat. De certificaten worden aangeboden in de eigen look & feel.

Tijdelijke krachten optimaal inzetten met de Basismodule

Uitzendorganisaties melden hun tijdelijke krachten aan.

Voor de eerste werkdag hebben de tijdelijke krachten uw online kennis- en leerplatform al bezocht. U ziet direct de resultaten van hun online inspanningen in uw eigen omgeving. Dit bespaart u veel tijd tijdens de introductie. U kunt de uitzendkracht ook sneller volledig inzetten op zijn taak. Dat is fijn voor uzelf en fijn voor uw uitzendkracht.  

Het kennis- en leerplatform wordt aangeboden in (bijna) alle Europese talen en in de Chinese taal. 

 

Talen, die nog niet worden aangeboden, zijn binnen een zeer korte tijd geregeld.

Omzetten van Basis gebruiker naar gewone gebruiker.

Elke tijdelijke kracht kan eenvoudig omgezet worden van een gebruiker in de basis module naar een gewone gebruiker. Alle mogelijkheden van leerwegen, jaarlicenties, certificeren, examens, communicatie en auteurschap zijn dan weer optimaal in te vullen.

Alle reeds eerder gehaalde resultaten in de omgeving van de basismodule blijven zichtbaar op moment dat de gebruiker wordt omgezet naar een gewone gebruiker. Een aanbevolen volgende stap na de basismodule is bijvoorbeeld de Leer & oefenen module.

Meer weten over de software voor leerplatformen?